Koekenbier

We zijn open, eerlijk, kritisch, maar vooral ook direct. Zonder een blad voor de mond te nemen geven wij onze mening en werken we - gezamenlijk met u - aan een nieuwe visie. Normen en waarden hebben wij hoog in het vaandel. We breken niemand af, maar bouwen juist op. Waarbij we overigens geen enkele confrontatie uit de weg gaan, want tenslotte wilt u groeien en uw (persoonlijke) resultaten verbeteren. Praktisch als we zijn (én precies dat heeft sales nodig), zijn we niet alleen resultaatgericht, maar vooral ook oplossingsgericht. Wellicht onconventioneel, maar zeker niet controversieel, is dat we mensen leren om waar nodig tijdens elke belangrijke stap in het commerciele proces 'een list’ te verzinnen. Binnen de ethische kaders en grenzen van onze onderneming, maar als we eenmaal beet hebben, laten we niet meer los. Mentality development noemen wij dat. De basis voor succes.

2014 is het jaar waarin Nederland kennis maakt met een bureau dat – anders dan anderen – opdrachtgevers ondersteunt in het waarmaken van hun propositie of belofte door middel van analyse, training, coaching en interim management . We hebben een uitgebreid programma ontwikkeld waarin professionals gestimuleerd en geprikkeld worden het beste uit zichzelf naar boven te halen. Iets wat we zowel bij u in huis of op één van onze eigen locaties kunnen realiseren.

Onze vernieuwende werkwijze en innovatieve trainingsmethodes zijn niet alleen uniek, maar vooral resultaatgericht. We hebben maar één doel voor ogen: interventies die het uiterste halen uit individueel talent om het team waarin zij functioneren – en daarmee de organisatie – verder te laten groeien. Iets wat wij onder andere doen door een grondige analyse los te laten op uw sales-, communicatie maar ook op de  inkoop processen van uw klant.

Vanuit onze achtergrond en expertise (sales, marketing en communicatie) hebben we ‘ons vak’ opnieuw uitgevonden. We willen ons echter vooral niet op de borst kloppen en claimen dat we de beste zijn, echter durven we wel te beweren dat we de resultaten boeken waar u om vraagt.